logo Duvvee

Beheer en support op maat

Met ruim 35 jaar ervaring in de IT, beschikt Duvvee over ruime kennis en expertise, en stelt deze graag beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren.
Duvvee verzorgt beheer, support en onderhoud op het Windows-platform, en de meest gangbare software hiervoor, op lokatie, thuis of op de werkplek (On-Site Support, OSS), op afstand, incidenteel of op langere termijn.
Voor support op langere termijn hanteert Duvvee een af te sluiten supportcontract, waarin de kwaliteit en kwantiteit van de service-verlening is vastgelegd.


Installatie en onderhoud van pc's (Windows)

Duvvee verzorgt voor u de installatie of her-installatie van Microsoft Windows, met of zonder behoud van uw gegevens, en eventuele programma's.
Tevens verzorgt Duvvee het onderhoud van uw pc, dit betreft onder andere het zogenaamde 'opschonen' van Windows, controle op virussen en malware, en checken op updates.
Voor een volledig overzicht kunt u via email de lijst van onderhouds-werkzaamheden bij Duvvee aanvragen.
Uiteraard werkt Duvvee uitsluitend met legitieme versies van programma's en besturingssystemen.


Installatie en onderhoud van servers (Windows)

Servers vormen de ruggegraat van de organisatie, die dan ook specifieke eisen stelt aan die servers.
Met 30 jaar ervaring durft Duvvee te stellen dat installatie en/of onderhoud van servers niet in een standaard-oplossing is te vangen.
Op basis van de eisen en wensen (eventueel in samenspraak met Duvvee vastgesteld), die voor u en uw organisatie gelden, kan Duvvee u een passende oplossing bieden, hetzij eenmalig, hetzij structureel d.m.v. een supportcontract.


Installatie van printers

Duvvee verzorgt de installatie van alle gangbare kleine tot middelgrote printers op uw pc of netwerk.
Bij de installatie wordt ook de aansturing naar de lades, en de juiste papierformaten geregeld.


Installatie van Linux op pc's

Een complete Linux-distributie op uw pc !
(mits uw pc aan de minimum hardware-vereisten voldoet).
De installatie kan desgewenst naast uw huidige besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows XP) en programma's geschieden, u krijgt dan bij het opstarten van uw computer de keuze tussen Linux of uw huidige besturingssysteem.
De Linux-distributie biedt u een zeer complete werkomgeving, met een keur van toepassingen die een volwaardig alternatief zijn voor onder andere Microsoft Office, Adobe PhotoShop en Outlook. Alle geboden programma's zijn bovendien VOLLEDIG GRATIS !!
Via een handig installatie-programma zijn er nog talloze eveneens gratis applicaties toe te voegen.
Duvvee biedt u de keuze uit diverse distributies, onder andere Debian, Ubuntu/Kubuntu en Mint Linux.
De volledige voorwaarden zijn op aanvraag te verkrijgen.Neem voor informatie of een vrijblijvende offerte contact op met Duvvee.N.B.: Duvvee biedt GEEN onderhoud op hardware.